jueves, 23 de febrero de 2023

Art en femení

Dones en negre

Amb motiu de la propera exposició de l'Hospitalet "Art en femení", els alumnes de 4t d'eso han fet un treball amb el propòsit de donar visibilitat a les dones artistes que, al llarg de la història, han passat desapercebudes. En el món de l'art hi ha grans dones artistes força desconegudes pel públic general, amagades sota la popularitat dels homes artistes, per als quals elles han estat, moltes vegades, les seves muses però que, alhora els han igualat en la seva maestria.
El títol i la tècnica (sobre cartolina negre) fa referència a l'obscuritat en la que romanen aquestes dones que, avui, els alumnes de 4t intenten treure a la llum.

Aquestes són les dones que hem treballat a classe:
  •  Georgia O’Keeffe,  Frida Kahlo, Helen Frankenthaler,  Tamara de Lempicka,  Kathe Kollwitz, Margaret Keane,  Dora Maar,  Paula Rego,  Maruja Mallo,  Mary Cassat,  Alice Neel,  Lee Krasner,  Françoise Gilot,  Louise Bourgeois, Yayoi Kusama,  Artemisia Gentileschi , Sofonisba Anguissola,  Gabriele Münter.

2 comentarios:

  1. Estoy viendo este trabajo tuyo y sigo reclamando que, cuando te jubiles, has de llevar adelante una retrospectiva tuya y de tu labor como profesora de Visual y Plástica. Una vez más, 👏 👏

    ResponderEliminar
  2. Gracias Josemi!!! Tenemos grandes artistas en el cole! Lo único que hay que hacer es sacarlos también a la luz! Es bonito este trabajo!

    ResponderEliminar